Modify

Opened 9 years ago

Closed 8 years ago

Last modified 8 years ago

#25 closed bug (test_in_newer_version)

Fonera Internet stability

Reported by: steven@… Owned by:
Priority: high Milestone:
Component: fon-base-firmware Version:
Severity:
Cc: Hardware:

Description (last modified by chihchun)

Connected to myplace/wifi successfully. Switching to "Fon_Free_internet" wifi... not able to connect; Switching to Fon_free_internet on second computer just turned on... trying to surf the internet... error nslookup -> opendns#1 : failed; opendns#2 : failed; 192.168.181.1: failed;

ping google : failed

trying to connect to wifi/myplace : no ip... no connection; had to switch of "automatic connect" on fon_free_internet;

trying to connect on lan/myplace : getting no ip... not even in Ubuntu linux (so not a windows issue)

a reboot worked

the power led was green during this crisis.... nothing was connected to the usb port

no serial connection

Attachments (0)

Change History (3)

comment:1 Changed 9 years ago by chihchun

  • Description modified (diff)

Can you please provide more information, which firmware you tested, and what kind of network connection set in the fonera?

comment:2 Changed 8 years ago by matthijs

  • Resolution set to test_in_newer_version
  • Status changed from new to closed

Recent releases have greatly improved stability, so I'm closing this ticket. If the problem persists, feel free to comment here again or open a new ticket.

comment:3 Changed 8 years ago by matthijs

  • Milestone Requests deleted

Milestone Requests deleted

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The ticket will remain with no owner.
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.