Modify

Opened 9 years ago

Closed 6 years ago

Last modified 6 years ago

#293 closed request (support)

No USB detection

Reported by: micorreoanonimo@… Owned by: iurgi@…
Priority: blocker Milestone:
Component: unknown Version: Unknown
Severity: unknown
Cc: Hardware: unknown

Description

I have received La Fonera 2.0, and according with the Wiki pages I attached a 3G USB modem and switch on the box (I don't have 'normal' DSL connection). I can see the private wireless signal in my PC, but the USB led in La Fonera never lights (I have tried with 3G modem and a USB memory) and cannot connect to internet at all. The power led remains always orange. I have spent hours and hours but with no results. Can anyone help me? Thanks in advance.

Attachments (0)

Change History (2)

comment:1 Changed 8 years ago by matthijs

  • Milestone Requests deleted

Milestone Requests deleted

comment:2 Changed 6 years ago by matthijs

  • Hardware set to unknown
  • Resolution set to support
  • Severity set to unknown
  • Status changed from new to closed
  • Version set to Unknown

As part of the upcoming 2.3.7.0 firmware release, we're reviewing old open tickets to see if they are still relevant, which is why you get this response now.

I suspect this problem was caused because the 3G dongle is USB1.1 and the Fonera only supports USB2 devices when no USB hub is used.

Due to the age of this ticket, I'm closing it. If you still have problems, feel free to leave another comment.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The owner will remain iurgi@….
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.