Modify

Opened 9 years ago

Closed 6 years ago

#807 closed bug (moreinfoneeded)

Lucy doesn't pass all modem commands properly to 3G dongle

Reported by: Jos Meijer Owned by: iurgi@…
Priority: normal Milestone:
Component: unknown Version: Unknown
Severity: unknown
Cc: Hardware: unknown

Description

I had various issues with:

changing provider,crossing borders (and start roaming) choosing service (GPRS/EDGE of 3G/HSDPA)

apparently the parameters are not passed to the modem so the only workaround to get it up and working again is plugging it in my netbook, starting the windows program and configure it, then plug it back in the Fonera to get it back on the network.

That, though not very elegant, solves most, but not all problems. If I set it to automatically switch between 2G/3G (in either way) it stubbornly keeps looking for 3G if only 2G is aivailable (80% of France) and thus never connects.

Attachments (0)

Change History (3)

comment:1 Changed 9 years ago by matthijs

  • Milestone Requests deleted

Milestone Requests deleted

comment:2 Changed 9 years ago by anonymous

i have the same problem. someone could help?

comment:3 Changed 6 years ago by matthijs

  • Hardware set to unknown
  • Resolution set to moreinfoneeded
  • Severity set to unknown
  • Status changed from new to closed
  • Version set to Unknown

I'm closing this ticket, since the reporter did not leave an e-mail address so we cannot contact them in the future to do further testing.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The owner will remain iurgi@….
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.