Modify

Opened 9 years ago

Closed 6 years ago

#835 closed bug (moreinfoneeded)

Blackberry 8520 WiFi (not sure if is a fonera issue)

Reported by: anonymous Owned by: john.crispin@…
Priority: normal Milestone:
Component: fon-wifi Version: 2.3.6.0 (Gari)
Severity: unknown
Cc: xfreebird@… Hardware: 2.0n (FON2300)

Description

This device can't detect wifi signal if the bitrate is set to Mixed b/g/n.

If the bitrate is set to b/g or g/n it can detect the wifi signal.

Not sure if is a Fonera issue or Blackberry.

Attachments (0)

Change History (5)

comment:1 Changed 9 years ago by matthijs

  • Status changed from new to investigate
  • Type changed from task to bug

comment:2 Changed 9 years ago by wsaintcr

comment:3 Changed 9 years ago by matthijs

According to that forum thread, switching to b/g fixes the problem for that HTC Hero. Perhaps that means that #540 and this issue are really the same issue.

xfreebird, could you perhaps try the fix at http://trac.fonosfera.org/fon-ng/ticket/540#comment:10 to see if it fixes the issues with your blackberry in b/g/n mode?

comment:4 Changed 9 years ago by xfreebird@…

I'm afraid I'll not be able to do that any time soon. Because that phone wasn't mine. But I'll do as soon as I have the phone.

comment:5 Changed 6 years ago by matthijs

  • Resolution set to moreinfoneeded
  • Status changed from investigate to closed

As part of the upcoming 2.3.7.0 firmware release, we're reviewing old open tickets to see if they are still relevant, which is why you get this response now.

If this issue still occurs with the 2.3.7.0 rc2 firmware, feel free to leave a comment here so we can further investigate.

Add Comment

Modify Ticket

Action
as closed The owner will remain john.crispin@….
Author


E-mail address and user name can be saved in the Preferences.

 
Note: See TracTickets for help on using tickets.